Samenwerkingen

AM Landskab werkt graag samen en heeft een groot en vakkundig netwerk.
Daarmee krijgt ons werk voor een integrale aanpak van de leefomgeving een extra dimensie. We kunnen we de opdrachtgever optimaal maatwerk beiden, door snel de bureaus en mensen in te schakelen, die bij de specifieke situatie van de opdrachtgever passen, zoals ons vaste ingenieursbureau, Rod’or Advies voor het tekenen en rekenen aan inrichtingsplannen en Kars en Boom voor infographics en beeldverhalen.

  • Anne-Mette Andersen is Biind expert op het gebied van duurzaamheid en cocreatie. Biind is het nieuwe netwerk voor gedreven professionals en faciliteert het gesprek en stimuleert de uitwisseling van kennis en ervaringen van bijvoorbeeld natuurinclusieve omgeving, duurzame stadslogistiek, toekomstgericht beheer, slimme samenleving of toegankelijkheid.
  • Vanaf 2022 maakt Anne-Mette Andersen deel uit van het TEMPO netwerk van de provincie Utrecht. Negen experts leveren meedenkkracht aan gemeenten, woningcorporaties en bewonerscollectieven om knelpunten weg te halen in complexe woningbouwprojecten. Anne-Mette Andersen is door de provincie gevraagd voor de onderdelen: RO, plan- en gebiedsontwikkelingsproces en participatie & co-creatie.
  • Voor Danish Architecture Center, DAC, organiseert AM Landskab regelmatig excursies over gebiedsontwikkeling en co-creatie. Bijvoorbeeld verzorgt Anne-Mette Andersen een gebiedsontwikkelingsdag in Utrecht, als vast onderdeel van de masterclass opleiding ‘Strategische stadsplanning’.
  • Anne-Mette Andersen is jarenlang actief geweest in ‘de zwerm’ van de Utrechtse Ruimtemakers. Met eigen placemaking initiatieven én tijdens het ontwikkelen van het Stadsinitiatief; met ambtenaren, initiatiefnemers en ontwikkelende partijen al doende leren over een nieuwe manier van gebiedsontwikkeling. De zwerm bestaat uit mensen/initiatieven/collectieven die hun kennis en ervaringen delen en de gezamenlijke bevindingen breed uitdragen.

 

Gegevens AM Landskab

Contact

Anne-Mette Andersen
Spaces – House Modernes
Lange Viestraat 2b
3511 BK Utrecht

T: 0031 (0)6 33742423
E: amandersen@www.amlandskab.nl

 

Route

We zijn uitstekend bereikbaar met de fiets en OV.
Onder het gebouw bevindt zich fietsenstalling ‘House Modernes’ en het is 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal.

Parkeren kan tegenover in Q-park La Vie/Bijenkorf.

Overige

KvK 54510945
BTW NL002232976B40

AM Landskab is in het bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en
een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

CV Anne-Mette Andersen