Samenwerkingen

AM Landskab werkt graag samen  en heeft een groot en vakkundig netwerk.
Daarmee krijgt ons werk voor een integrale aanpak van de leefomgeving een extra dimensie. We kunnen we de opdrachtgever optimaal maatwerk beiden, door snel de bureaus en mensen in te schakelen, die bij de specifieke situatie van de opdrachtgever passen.

  • Met Acquire Publishing heeft Anne-Mette van Lieshout-Andersen regelmatig sparringsessies over nieuwe vraagstukken binnen ons brede vakgebied van de leefomgeving.
    Hun toonaangevende platforms zoals Straatbeeld, Stedebouw & Architectuur, Duurzaam Gebouwd, BouwCirculair en Biind vormen krachtige podia voor nieuws, achtergronden, innovaties en discussies.
    Momenteel geeft Anne-Mette van Lieshout-Andersen i.s.m. Acquire de masterclass ‘Stop met bewonersavonden! – Wat dan wel?!
  • I.s.m. Segment geeft Anne-Mette van Lieshout-Andersen verschillende trainingen op het gebied van cultuurverandering en ‘het nieuwe werken’.Segment leidt op, adviseert en inspireert met in totaal 150 docenten. De ‘inspiratietak’ werkt net als AM Landskab met ‘serieus play’, zoals metalog training tools en hebben acteurs in huis die AM Landskab kan inzetten bij cultuurveranderingstrajecten.
  • Voor Danish Architecture Center, DAC, organiseert AM Landskab regelmatig excursies over gebiedsontwikkeling en co-creatie. Momenteel verzorgt Anne-Mette van Lieshout-Andersen een inhoudelijke dag in Utrecht, als onderdeel van hun masterclass opleiding ‘Strategische stadsplanning’.
  • Anne-Mette van Lieshout-Andersen is actief in ‘de zwerm’ van de Utrechtse Ruimtemakers. Met eigen placemaking initiatieven én tijdens het ontwikkelen van het Stadsinitiatief; met ambtenaren, initiatiefnemers en ontwikkelende partijen al doende leren over een nieuwe manier van gebiedsontwikkeling. De zwerm bestaat uit mensen/initiatieven/collectieven die hun kennis en ervaringen delen en de gezamenlijke bevindingen breed uitdragen.

 

Gegevens AM Landskab

Contact

Anne-Mette van Lieshout-Andersen
De Stadstuin, O.1.3
(Oostvleugel, 1e verd., unit 3)
Europalaan 500
3526 KS Utrecht

T: 0031 (0)6 33742423
E: amlieshout@amlandskab.nl

 

Route

We zijn goed bereikbaar met de fiets en OV.

Routebeschrijvingen zijn hier te vinden.

Met de auto volg je Eendrachtlaan 100. Rij in bij de slagboom van ingang C, hier zijn de parkeerplekken van de Stadstuin.

 

Overige

KvK 54510945
BTW 2056.46.359.b01

AM Landskab is in het bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en
een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

CV Anne-Mette van Lieshout-Andersen