NL Kennisnetwerken CV Publicaties Ruimtelijke Ordening Vand i Byer Platform 31 Wij maken

Samenwerkingen

AM Landskab werkt graag samen  en heeft een groot en vakkundig netwerk.
Daarmee krijgt ons werk voor een integrale aanpak van de leefomgeving een extra dimensie. We kunnen we de opdrachtgever optimaal maatwerk beiden, door snel de bureaus en mensen in te schakelen, die bij de specifieke situatie van de opdrachtgever passen.

  • Citisens voert onder andere grootschalige online onderzoeken uit, die in beeld brengen bij welke thema’s en op welke manier mensen betrokken willen zijn. Citisens maakt ‘betrokkenheidsprofielen’ per buurt en straat en AM Landskab gebruikt deze voor ruimtelijke co-creatie trajecten.
  • I.s.m. Segment geeft Anne-Mette van Lieshout-Andersen verschillende trainingen op het gebied van cultuurverandering en ‘het nieuwe werken’.Segment leidt op, adviseert en inspireert met in totaal 150 docenten. De ‘inspiratietak’ werkt net als AM Landskab met ‘serieus play’, zoals metalog training tools en hebben acteurs in huis die AM Landskab kan inzetten bij cultuurveranderingstrajecten.
  • Met Acquire Publishing heeft Anne-Mette van Lieshout-Andersen regelmatig sparringsessies over nieuwe vraagstukken binnen ons brede vakgebied van de leefomgeving.
    Hun toonaangevende platforms zoals Straatbeeld, Stedebouw & Architectuur, Duurzaam Gebouwd, BouwCirculair en Biind vormen krachtige podia voor nieuws, achtergronden, innovaties en discussies.
    Momenteel geeft Anne-Mette van Lieshout-Andersen i.s.m. Acquire de masterclass ‘Stop met bewonersavonden! – Wat dan wel?!
  • Anne-Mette van Lieshout-Andersen is actief in ‘de zwerm’ van de Utrechtse Ruimtemakers. Met eigen placemaking initiatieven én tijdens het ontwikkelen van het Stadsinitiatief; met ambtenaren, initiatiefnemers en ontwikkelende partijen al doende leren over een nieuwe manier van gebiedsontwikkeling. De zwerm bestaat uit mensen/initiatieven/collectieven die hun kennis en ervaringen delen en de gezamenlijke bevindingen breed uitdragen.

 

Gegevens AM Landskab

Contact:

Anne-Mette van Lieshout-Andersen
De Stadstuin, O.1.3
(Oostvleugel, 1e verd., unit 3)
Europalaan 500
3526 KS Utrecht

T: 0031 (0)6 33742423
E: amlieshout@amlandskab.nl

 

KvK 54510945
BTW 2056.46.359.b01

AM Landskab is in het bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en
een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

CV Anne-Mette van Lieshout-Andersen